Loodsmedewerker

Wat biedt Estron?

Estron groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Estron heeft oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Daarnaast biedt Estron een stimulerende werksfeer met collega’s die samen met veel plezier hard werken.Wil jij deel uit maken van zo’n team en vooral mee groeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Wat zijn je verantwoordelijkheden:

Als Loods medewerker ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de in- en uitgaande goederenstromen. Ook houdt je je bezig met het lossen en laden van de goederen, op- en overslagwerkzaamheden alsmede stuffen en strippen van containers. Daarnaast verricht je werkzaamheden met de heftruck en reachtruck (order picking). Als vanzelfsprekend maken schoonmaak- en opruimwerkzaamheden in de loods ook onderdeel uit van jouw takenpakket.

Je werkt nauwkeurig en snel in een soms hectische omgeving en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Wij gaan ervan uit dat je met enthousiasme, inzet, gemotiveerd en betrokken je werkzaamheden uitvoert. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel in relatie tot de uitvoering van je werkzaamheden.

Herken jij je kwaliteiten?

  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Nauwkeurig en snel kunnen werken in een soms hectische omgeving
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Heftruck- en/of Reachtruckcertificaat
  • Je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met CV naar: pz@estron-group.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.